Hi han dos tipus de sistemes, les càmares analògiques i les camares digitals, anomenades camares IP.

Breu descripció de les càmares analógiques:

Gran varietat en quan a prestacions, camares domos motoritzades o mini domos , camares compactes, camares camuflades de reduït tamany , camares compactes per exterior o interior amb il.luminació infrarroja incorporades per la visió nocturna.

El seu preu és molt més económic que les càmares IP, be si que és cert que en algunes aplicacions especifiques una càmara IP pot subtituïr cinc càamres analogiques. El motiu és molt clar, en analògic les màximes linees de resolució que podem obtenir son 700 linees de resolució, per contra, amb les càamres IP podem treballar desde 1,3MP fins a 10MP, al tenir aquesta gran definició ens permet poder fer zooms i tenir planós de les zones a vigilar molt més generals, i en el moment que volem una imatge d’un espai concret fem un zoom i no ens pixela aconseguint una gran definició, aixó amb les càmares analògiques no és possible.

El sistema que s’utilitza per fer les gravacions és un gravador compacte amb entrada per càmares analogiques i conexió IP, el qual ens permet conexions remotes, tant amb IP dinàmiques o IP estàtiques, a 9Teknic , disposem de servidors de DynDns per els clients que no disposen d’una IP fixa, el que permet un estalvi económic al nostre client. Softwares de visualització de les imatges desde telefons mòbils amb aplicacions específiques. La gran ventatge en quan a les gravacions de la tecnologia IP, és que s’utilitzen videograbadors per les aplicacions específiques de gravació.

Actualment la majoria de les instal•lacions s’estan fent amb càmeres analògiques i gravadors digitals específics amb connexió remota a traves de IP , el motiu és molt evident, solucions molt més econòmiques i a la vegada més robustes en quan a medi de gravació al utilitzar-se un videograbador especific per les grabacions d’imatges.

Breu descripció de les càmares digitals IP:

Les càmares IP han evolucionat molt en aquests ultims anys , i ja comença haver-hi un bon cataleg de productes , el seu preu també ha baixat molt.

El gran avantatge que ens permeten les càmares IP és la seva resolució, ens permet tant en gravacions com en temps real fer zooms de les imatges, aixó, ens permet amplia tant les imatges sense que aquestes pixelin, que és poden reconeixer persones o matricules de vehicles sense cap tipus de problema, la qüalitat de les imatges i captura en format fotografia és de la qüalitat d’una fotografia feta amb la nostra càmara fotogràfica, hi ha càmares de 1,3Mp fins a 10Mp.

En el mercat hi ha càmares amb optiques de gran angular, de 90º, de 120º i fins i tot càmares de 360º, aixó és un gran avantatge, ja que amb una càmara IP podem substituïr fins a 5 càmares analógiques, a més, la seva resolució no te res aveure, i ens permet fer zooms on identificar persones o reconeixer matricules de vehicles no és un problema, cosa que en analógic és impensable.

La tendencia del món de les càmares de vigilancia és el IP, animem a tots el nostres clients o futuribles clients a que vinguin a les nostres instal.lacions perque els hi poguem fer una demo , llavors el client és el que decideix.

ELS NOSTRES CLIENTS

separador

Open chat
Necessites ajuda?