Assessorament personalitzat de la seva instal-lació depenent de les necessitats del client. El nostre objectiu és protegir el perimetre del seu habitacle per evitar que l’intrús el sorprengui, sempre buscant el sistema més apropiat per evitar falses alarmes. Productes d’ultima generació altament testejats pel nostre equip tècnic.

Actualment els fabricants d’equips de seguretat han ampliat el cataleg d’elements via Radio, oferint gran varietat de solucions tant d’interior com d’exterior. Tots els sistemes que utilitzem funcionen amb la freqüència 868Mhz ( la homologada per aquest tipus d’instal.lacions ), apart, tots els elements que formen el sistema estant permanentment comunicats amb la central del sistema, per tant, en el moment que és produeix un tall de
comunicació el sistema ens ho fa saber, gracies al sistema de supervisió que disposa, tant sigui per un tall en el subministra elèctric, un tall telefònic, una interferència de transmissió d’algun detector, teclat, sirena…

Amb aquests sistemes podem fer les instal-lacions anomenades sense fils, que tant agr aden al client final, ja que sense una preinstal·lació previa és pràcticament impossible implementar un sistema cablejat, amb tot el problema que comportaria. En quan als sistemes cablejats, és el ideal en quan a tipologia d’instal·lació, nosaltres sempre aconsellem als nostres clients que quan fan reformes, o be, una obra nova , tinguin en compte una preinstal-lació d’un sistema de seguretat, ja que falicitarà molt la feina i és podrà fer un sistema més efectiu i económic a la vegada.

Nosaltres fem assessoraments en quan a disseny d’instal.lacions a arquitectes, enginyeries, constructors, empreses, particulars, lampistes… per poder deixar les preinstal.lacions preparades.

ELS NOSTRES CLIENTS

separador

Open chat
Necessites ajuda?