El detector es un sistema capaç de detectar automàticament o manualment un incendi, amb l’objectiu de proporcionar un senyal per iniciar el funcionament d’equips auxiliars. Els detectors d’incendis es classifiquen en funció dels principi d’activació i cada tipus de detector és el més adequat per a una etapa de desenvolupament del foc en particular.

DETECTOR TÈRMIC

Detector tèrmic disposa d’un doble sistema de detecció tèrmica que mesura tant la velocitat d’augment de la temperatura (funció termovelocimètrica) com el valor absolut (funció tèrmica), i la compara amb una mesura de referència interna.

La funció termovelocimètrica permet detectar un incendi a les fases inicials del seu desenvolupament, o, si aquest és molt lent, s’activa quan la temperatura arriba als 55ºC.

DETECTOR ÒPTIC

Sensor òptic de fums algoritmic-direccionable per a detecció d’incendis.

Es basa en l’efecte de refracció de la llum en una càmera fosca, creat en una càmera òptica.

La variació de les característiques elèctriques en presència dels aerosols de la combustió la fa adequada per ser utilitzada com a sensor de fums.

DETECTOR DE MONÒXID

El sensor detector de CO està basat en tecnologia electroquímica que permet respondre adequadament a les concentracions de CO a l’ambient, i enviar aquesta informació a la central. D’aquesta manera la central actuarà adequadament activant les ventilacions i les alarmes necessàries.

ELS NOSTRES CLIENTS

separador

Open chat
Necessites ajuda?