Instal·lacions homologades segons Reial decret 346/2011, d’11 de març (BOE d’1 d’Aabril de 2011; núm.78).

A 9Teknic ens encarreguem de tot, des dels encastats, les instal·lacions i les certificacions. Hi ha clients que només ens contracten per fer les posades en marxa i les certificacions sempre comptant amb el nostre assessorament, estem al sevei del client.

El nostre client potencial en aquest apartat és l’insttal·lació elèctrica amb el qual col·laborem d’una manera molt estreta, com el constructor o paticular que ens contracta per dur a terme el projecte des del seu inici fins al final.

Un projecte d’ICT, és la guia pràctica dels instal·ladors de Telecomunicacions necessària per a executar les instal·lacions de TV, telefonia i televisió per cable en els edificis.

La seva redacció ha de ser realitzada per un Enginyer de Telecomunicacions o Enginyer Tècnic de Telecomunicacions.

Al llarg d’aquests últims 15 anys, la infraestructura comuna de Telecomunicacions (ICT) ha patit diferents canvis per finalment adaptar un edifici a les necessitats presents i fútures de telecomunicacions als edificis.

Un projecte d¡ICT, és necessari per garantir que qualsevol habitatge, pis, local o oficina pugui disposar dels serveis de telecomunicacions actuals i futurs a més pugui tria l’operador, i finalment ha de garantir que els pugui rebre i mantenir amb els nivells de qualitat mínims sense necessitat d’acords amb els altres propietaris de l’edifici.

Com el seu nom indica, la infraestructura comuna de telecomunicacions, és una estructura muntada per la zona comuna de l’edifici per la qual s’instal·len els cables procedents de la captació, inferior i superior de l’edifici i que independentment de la voluntat de la resta de veïns, és a dir, sense necessitat de permisos per al pas dels cables, qualsevol propietari pot, si vol, tenir tots els serveis de telecomunicacions disponibles.

ELS NOSTRES CLIENTS

separador

Open chat
Necessites ajuda?