FIBRA ÒPTICA

Cablejat i connexionat de fibra òptica, disposem de tot l’equipament necessari per a la seva correcta instal · lació, també estem homologats per la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya per a homologacions de tipus F.

 

La fibra òptica és un mitjà de transmissió emprat habitualment en xarxes de dades, un fil molt fi de material transparent, pel qual s’envien polsos de llum que representen les dades a transmetre. El feix de llum queda completament confinat i es propaga per l’interior de la fibra amb un angle de reflexió per sobre de l’angle límit de reflexió total, en funció de la llei de Snell. La font de llum pot ser làser o un LED.

 

Les fibres s’utilitzen àmpliament en telecomunicacions, ja que permeten enviar gran quantitat de dades a una gran distància, amb velocitats similars a les de ràdio i superiors a les de cable convencional. Són el mitjà de transmissió per excel · lència en ser immune a les interferències electromagnètiques, també s’utilitzen per a xarxes locals, on es necessiti aprofitar els avantatges de la fibra òptica sobre altres mitjans de transmissió.

 

Comunicacions amb fibra òptica

 

La fibra òptica s’empra com a mitjà de transmissió per a les xarxes de telecomunicacions, ja que per la seva flexibilitat els conductors òptics poden agrupar formant cables. Les fibres usades en aquest camp són de plàstic o de vidre, i algunes vegades dels dos tipus. Per a usos interurbans són de vidre, per la baixa atenuació que tenen.

Sistemes de comunicació

Opinions dels clients

LOGOTIP_WEB

SISTEMES DE SEGURETAT

ALARMES D’INTRUSIÓ

ANALÍTICA DE VÍDEO

CÀMERES DE VIGILANCIA

CONTROL DE PRESÈNCIA

CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES

DETECCIÓ D’INCENDIS

CAIXES FORTES

PROTECCIÓ DE DADES

SISTEMES DE COMUNICACIÓ

ANTENES TDT – SAT

XARXES INFORMÀTIQUES

FIBRA ÒPTICA

VIDEOPORTERS, INTERCOMUNICACIÓ, CONTROL D’ACCESSOS I PRESÈNCIA

WIFI I WIMAX

INSTAL·LACIONS ICT

AUDIOVISUALS I SONORITZACIÓ

CENTRALS TELEFÒNIQUES

ENGINYERIA

BLOG

CLIENTS

AUDITORIA

CONTACTE

DESCÀRREGUES

Obrir chat
Necessites ajuda?