Els ciberatacs estan a l’ordre del dia al món laboral i cal protegir el nostre negoci. No obstant això, no són els únics riscos als quals podem haver d’enfrontar-nos des de la nostra petita o mitjana empresa. Així doncs, és recomanable instal·lar un sistema de vigilància i d’alarma així com adoptar protocols de protecció, ja sigui documental, laboral o financera.

Sabem que la seguretat de la teva companyia és molt important per a tu i per això t’oferim una sèrie de consells de seguretat que et permetran portar la teva pime amb major tranquil·litat:

  • No oblidis connectar la teva alarma. Sona molt obvi, però qualsevol descuit pot ser aprofitat per algú amb intencions hostils.
  • Transporta els diners en efectiu amb seguretat. La millor opció sempre és recórrer a una empresa de seguretat privada amb servei de gestió d’efectiu. Tot i així, si vols encarregar-te’n tu, és recomanable que realitzis l’operació a diferents hores i sense seguir un patró clar.
  • Revisa les teves instal·lacions. Les instal·lacions del teu negoci han de complir unes normes de seguretat física, per tant, cal que revisis la infraestructura, els extintors, les sortides d’emergència i els accessos per a les persones amb movilitat reduïda.
  • Documentació al dia. És molt important sotmetre’s a controls d’auditoria i gestió documental per a detectar possibles irregularitats, evitar reclamacions, complir amb la legalitat establerta i controlar els recursos de l’empresa.
  • Preveu els riscos laborals. Totes les empreses han de complir amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i, per tant, és convenient invertir en pòlisses d’assegurances i en formació dels treballadors.

0 Comments

Leave a Comment

Obrir chat
Necessites ajuda?