Qualsevol precaució és poca a l’hora de protegir la nostra privacitat a casa i a l’empresa. Per tant, en aquest post us oferim uns consells per protegir-vos dels hackers maliciosos.

En aquest món hiperconnectat en què vivim ens trobem amb nombrosos factors que poden condicionar la seguretat dels nostres dispositius i, entre els més susceptibles de ser hackejats, es troben les càmeres web. Tant si són externes com si vénen integrades al nostre ordinador, podem arribar a ser observats a través d’elles. Fins i tot l’exdirector de l’FBI, James Comey, tenia la seva càmera tapada.

Així doncs, una de les primeres coses que hauríem de comprovar és si el llum LED de la càmera web es troba encès. Si es dona el cas, és força probable que estigui sent hackejada. Ara bé, hi ha programes de malware capaços d’accedir a les càmeres sense activar el LED. Una opció més eficaç és, doncs, fer com l’exdirector de l’FBI i tapar l’objectiu.

Actualitzar puntualment l’antivirus és bàsic per a la seguretat general del nostre equip i ens permetrà detectar programes maliciosos que poden fer-se amb el control del nostre ordinador. Una altra opció per saber si estem sent espiats és comprovar si hi ha un trànsit sortint elevat monitoritzant l’activitat de la connexió a internet.

Tags: , , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment

Obrir chat
Necessites ajuda?