Les caixes fortes són compartiments blindats on es poden guardar objectes de valor. Aquests sistemes de seguretat tenen com a objectiu protegir el seu contingut i dificultar la seva obertura a persones alienes. Constitueixen un element de tancament que només és possible obrir per mitjà de claus o codis secrets.

A 9Teknic disposem d’una gran varietat de caixes fortes: empotrables, de superfície, d’alta seguretat per a professionals, armaris de seguretat, caixes per videogravadors, bústies… Tots els nostres productes compleixen la norma UNE EN-1143 i han obtingut els corresponents certificats quant a grau de protecció.

CAIXES D’US DOMÈSTIC

El gruix de les caixes d’ús domèstic oscil·la entre els 2 i els 15 mil·límetres amb reforç de xapa d’acer al manganès (molt resistent al trepant). Les caixes fortes domèstiques es troben dividides en dues grans categories: les de sobreposar i les d’encastar.

Les de sobreposar s’ancoren per mitjà de cargols a la base i als costats de la caixa, mentre que les d’encastar s’introdueixen a la paret. Encara que aquestes últimes requereixen d’un esforç més gran en quant a la seva col·locació, es camuflen millor i en estar cobertes per les parets de la casa resisteixen millor un atac.

Tags: , , , ,

Related Article

0 Comments

Leave a Comment

Obrir chat
Necessites ajuda?